Gratis te downloaden anti-stresscursus 2013-10-10T14:33:59

Speurders.nl geeft cursus internet-handelen

Robot-dino wil de wereld veroveren

Gratis te downloaden anti-stresscursus

Gratis te downloaden anti-stresscursus

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat één op de tien werknemers last heeft van stress en burn-out klachten. Vanwege deze problematiek heeft Humanbasic op internet de gratis cursus Stress Herkennen en Voorkomen geplaatst.De schriftelijke cursus van 45 pagina's is te downloaden van Humanbasic.nl.

Uit onderzoek van het CBS blijkt dat één op de tien werknemers last heeft van stress en burn-out klachten. Vanwege deze problematiek heeft Humanbasic op internet de gratis cursus Stress Herkennen en Voorkomen geplaatst.

De schriftelijke cursus van 45 pagina's is te downloaden van Humanbasic.nl. Het doel van deze cursus is het herkennen van stresssymptomen en het leren nemen van maatregelen. Er zijn ook een aantal ontspannings- en ademhalingsoefeningen afgebeeld die helpen om de spanning onder controle te houden.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord