Gratis upgraden naar Windows 10 kan nog steeds 2018-02-05T14:13:30

Facebook: Messenger momenteel te rommelig

Microsoft stopt basisondersteuning Windows 8.1

Gratis upgraden naar Windows 10 kan nog steeds

Gratis upgraden naar Windows 10 kan nog steeds

Hoewel Microsoft meerdere keren heeft aangegeven dat er een einde komt aan de gratis upgrade-periode naar Windows 10, is die optie er nog steeds.

Update: De upgrade-knop is inmiddels van de site verwijderd. Gratis upgraden via onderstaande weg is niet meer mogelijk.

Origineel bericht: Officieel moet je al langer betalen om de overstap naar Windows 10 te mogen maken. Maar voor 'klanten die ondersteunende technologie├źn gebruiken', is de aanbieding langer geldig. In feite komt het er op neer dat iedereen via deze pagina alsnog gratis naar Windows 10 kan upgraden.

Verschuivende deadline

Eind vorig jaar werd duidelijk dat ook deze sluiproute afgeknepen zou worden, en wel vanaf 31 december 2017. Na de jaarwisseling werd ineens gesproken over 16 januari 2018. Maar ook die datum is inmiddels verstreken, en de upgrade-tool is nog steeds te downloaden. Lees hier hoe je Windows 10 langs deze weg gratis installeert.

Hoe lang deze optie nog beschikbaar is, blijft gissen. We vermoeden niet zo lang meer. Maar dat dachten we vorig jaar ook.

Update:

Officieel is het niet meer mogelijk om via de bovengenoemde pagina de update uit te voeren, maar Microsoft lijkt de tool - waarmee een directe update van Windows 7 naar Windows 10 kan worden uitgevoerd - nog steeds online te hebben staan. Via de onderstaande link download je het programma direct vanaf de server van Microsoft:

https://download.microsoft.com/download/0/1/6/01677C03-1D89-49FD-B49B-87B0F36B00D1/Windows10Upgrade24074.exe


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord