© CIDimport

Gratis webshoppen bij iBood

Geplaatst: 27 september 2006 - 03:09

Aangepast: 19 september 2022 - 12:54

Redactie ID.nl

Webwinkel iBood komt met een actie waarbij bezoekers een week lang dagelijks drie keer een half uur gratis kunnen winkelen. De 'gratis momenten' worden een half uur van tevoren aangekondigd en zijn telkens op een ander onverwacht tijdstip. Ibood biedt elke dag één product aan.

Gratis webshoppen bij iBood

Webwinkel iBood komt met een actie waarbij bezoekers een week lang dagelijks drie keer een half uur gratis kunnen winkelen. De 'gratis momenten' worden een half uur van tevoren aangekondigd en zijn telkens op een ander onverwacht tijdstip. Ibood biedt elke dag één product aan. Het bedrijf verkoopt volgens eigen zeggen dagelijks gemiddeld 2000 producten.

Wie kans wil maken op een gratis product moet zich inschrijven en daarbij zijn eigen e-mailadres en dat van drie bekenden opgeven. De actieweek begint komende maandag. Met de actie wil iBood, een afkorting voor Internet’s Best Online Offer Daily, een flink aantal nieuwe klanten werven.

Een half uur voor aanvang van het gratis ‘winkel halfuurtje’ verschijnt een klok op de site van iBood die aftikt tot het actiemoment. Wie kans wil maken op een gratis product moet een vraag beantwoorden, die volgens iBood door iedereen met behulp van Google eenvoudig is te beantwoorden. Alleen de eerste 500 mensen die de vraag goed beantwoorden krijgen een gratis product. Er zit geen beperking op het aantal keer dat aan de momenten mee kan worden gedaan.

Het assortiment van iBood loopt uiteen van elektronica, gadgets en huishoudelijke apparatuur. In de gratis week worden hetzelfde assortiment aan producten aangeboden als normaalgesproken.

Bron: Emerce

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten