Guinness komt met gadget voor de perfecte thuis-pint

© CIDimport

Guinness komt met gadget voor de perfecte thuis-pint

Geplaatst: 24 februari 2006 - 10:02

Aangepast: 19 september 2022 - 13:18

Redactie ID.nl

Bijna vier miljoen euro gaat biermerk Guinness inzetten om de Surger te promoten: een apparaatje waarmee thuis de perfecte 'pint' geschonken kan worden.De Surger stuurt een ultrasound signaal door het glas, en zorgt ervoor dat het bruine bier en de schuimkraag gescheiden worden, waardoor elk glas dus voorzien zal worden van net zo'n prachtige roomwitte laag als een pint uit de pub.

Guinness komt met gadget voor de perfecte thuis-pint

Bijna vier miljoen euro gaat biermerk Guinness inzetten om de Surger te promoten: een apparaatje waarmee thuis de perfecte 'pint' geschonken kan worden.

De Surger stuurt een ultrasound signaal door het glas, en zorgt ervoor dat het bruine bier en de schuimkraag gescheiden worden, waardoor elk glas dus voorzien zal worden van net zo'n prachtige roomwitte laag als een pint uit de pub. Voor zo'n 26 euro kunnen Britten vanaf volgende week een Surger-kit aanschaffen. Daarin zit een glas, de Surger zelf en twee blikjes Guinness. In deze blikjes zit niet, zoals gebruikelijk in blikjes stout, een 'widget'. Wat dat precies is, leest u hier.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten