Haagse Koninginne Nach online te volgen bij Casema

© CIDimport

Haagse Koninginne Nach online te volgen bij Casema

Geplaatst: 27 april 2006 - 12:04

Aangepast: 19 september 2022 - 13:11

Redactie ID.nl

Casema verzorgt in samen-werking met de Stichting Haagse KoninginneNach en @INet de internet streaming van een groot aantal optredens tijdens de Haagse KoninginneNach die vannacht losbarst.Iedereen die niet in staat is dit Haagse spektakel te bezoeken heeft zo de mogelijkheid er via de website 'live' bij te zijn.

Haagse Koninginne Nach online te volgen bij Casema

Casema verzorgt in samen-werking met de Stichting Haagse KoninginneNach en @INet de internet streaming van een groot aantal optredens tijdens de Haagse KoninginneNach die vannacht losbarst.Iedereen die niet in staat is dit Haagse spektakel te bezoeken heeft zo de mogelijkheid er via de website 'live' bij te zijn. De uitzending start om 19.45 uur en gaat door tot 01.30 uur 's nachts.

Casema is nu voor het tweede jaar achtereenvolgende jaar hoofdsponsor van het grote podium op het Spuiplein: het Casema Podium. Om 19.45 uur bijt de Nederlandse hip hopformatie Opgezwolle het spits af. De alom bekende Nederlandse gitaarband Van Dik Hout, tevens hoofdact van het Casema Podium, treedt om 21.15 uur op. Om 22.45 uur volgt de dynamische Belgische formatie Vive La Fête. De Haagse KoninginneNach wordt om 00.15 uur afgesloten met het spetterende optreden van Babylon Circus, één van de grote aanraders dit jaar.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten