Haal het meeste uit Twitters nieuwe redesign 2014-04-23T14:05:55

LinkedIn wil dat je meer professionele foto’s uploadt

SuperShoe: Na de smartwatch en de smart-glass nu ook de slimme schoen

Haal het meeste uit Twitters nieuwe redesign

Haal het meeste uit Twitters nieuwe redesign

Was het nieuwe Twitter-design eerst alleen nog beschikbaar voor de Channing Tatums van deze wereld, nu kan iedereen zijn Twitter-feed updaten.

Als je nog niet bent overgestapt op het nieuwe design, je kunt het hier instellen. Je wordt vervolgens stap voor stap uitgelegd hoe je een nieuwe profielfoto kiest en een coverfoto instelt. Ook wordt je gevraagd om een tweet bovenaan je pagina te pinnen. Om het geheel er mooi uit te laten zien kun je voor je profielfoto  het beste een foto van 400 x 400 pixels selecteren. De coverfoto moet tenminste 1500 x 500 pixels zijn voor het beste resultaat.

Kies het goede fotoformaat

Moeite met het uitkiezen van een goede grote coverfoto? Dan geeft Twitter op Flickr een set met header-foto’s die je kunt downloaden. Een keuze maken uit je favoriete tweets, dat zul je wel zelf moeten doen. Het nieuwe redesign ziet er behoorlijk Facebook-achtig uit. Het levert een aantal verbeterde functies, met meer opties tot het verpersoonlijken van je profiel. Verder gaat het zoeken tussen foto’s en video’s die je zelf hebt geüpload een stuk makkelijker dan voorheen.

Twee versies van de tijdlijn

Het nieuwe profiel laat zien welke nieuwe mensen je volgt, en geeft ook een verkleinde versie van de profielen van mensen die interessant zijn om te volgen weer. Je kunt er voor kiezen om iemands tijdlijn op twee verschillende manieren te bekijken: alleen hun tweets, of hun tweets en alle @replies. 

 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord