Hackers ontzien Amazon vanwege Kerstinkopen

© CIDimport

Hackers ontzien Amazon vanwege Kerstinkopen

Geplaatst: 10 december 2010 - 12:06

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:20

Redactie ID.nl

De groep hackers die onder de naam Anonymous aanvallen plegen op websites van bedrijven die WikiLeaks tegenwerken, hebben Amazon gisteren toch ontzien.

De groep hackers die onder de naam Anonymous aanvallen plegen op websites van bedrijven die WikiLeaks tegenwerken, hebben Amazon gisteren toch ontzien. De reden zou zijn dat ze de consument niet willen dwarszitten tijdens hun Kerstinkopen.

Hoewel er een aanval gepland stond als onderdeel van Operation Payback; zag de groep er op het laatste moment toch vanaf. Via een tweet en persbericht legt de groep uit dat een dergelijke actie consumenten op een negatieve manier zou treffen en dat ze zich bedreigd zouden voelen door de hackers-groep.

Het zou volgens de groep van slechte smaak getuigen wanneer ze de kerstinkopen van consumenten, die voor hun familie en geliefden cadeaus kopen, zouden dwarszitten.

Er van uitgaande dat ze de waarheid vertellen en de aanval niet gewoon is mislukt, lijkt het erop dat de hactivisten de Kerst een warm hart toedragen.

[Via The Next Web]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten