Hi Young: Mobiel bellen voor kinderen 2013-11-04T16:31:49

Google herinnering: “Bel pappa” valt verkeerd

Merknaam als webextensie

Hi Young: Mobiel bellen voor kinderen

Hi Young: Mobiel bellen voor kinderen

Hi Young is een prepaid-dienst van KPN waarmee kinderen leren omgaan met mobiel bellen. Diverse diensten zoals betaalde sms-diensten en commerciële 0909- en 0906-nummers zijn afgesloten. Zo houden ouders controle over de gemaakte telefoonkosten van hun kinderen.

Je kan je kind inschrijven door de Hi Young-dienst voor een gekochte prepaid Hi-simkaart te activeren. De telefoonkosten worden betaald per seconde, maar de eerste minuut kost altijd 35 cent. Verder zijn sms-jes 5 cent per bericht. Elke maand heeft het kind 2 gratis 'nood-smsjes' tot zijn beschikking die gebruikt kunnen worden als het beltegoed op is.

Budget-beheer
Binnenkort komt er ook een speciaal spaarprogramma, Budget Game. Daarmee leert je kind om slim met z’n PrePay-tegoed om te gaan en met alle budgetteren tips en tricks, wordt hij daar spelenderwijs steeds beter in. Met de punten kunnen dan weer extra gadgets worden gekocht.

Abonnement
Er is nog geen Hi Young abonnement, maar het is wel mogelijk om elke maand automatisch het beltegoed van je kind op te waarderen. Deze automatische betaling kan op elk moment stopgezet worden. Voor ouders is er een speciale pagina met uitleg over de dienst.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord