Ho-ho-ho: 3x kerst-apps 2014-12-19T14:54:05

E-kerstkaart niet populair

Jaaroverzicht 2014: Dit vonden jullie het meest interessant

Ho-ho-ho: 3x kerst-apps

Ho-ho-ho: 3x kerst-apps

Wij kennen echt níemand die de kerstdagen zonder mobiel of tablet doorbrengt. Drie apps om de feestvreugde te verhogen.

Personal Wish Tunes

Leuke nieuwe app om een persoonlijke boodschap over te brengen, bijvoorbeeld een uitnodiging, felicitatie, verhuizing of geboortekaart. Om te beginnen kies je een thema uit de beschikbare categorieën, zoals verjaardag, succes en verhuizing of één van de themaonderwerpen, waaronder natuurlijk kerst en oud & nieuw. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een afbeelding, tekst of kleur kan je deze boodschap helemaal op maat personaliseren. Hiervoor zijn tevens honderden ingezongen namen beschikbaar, alsmede verschillende deuntjes en muzieknummers. Je creatie kan je versturen via onder meer WhatsApp, sms of per e-mail.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.personalwishtunes.app

iPhone, iPad: https://itunes.apple.com/us/app/personal-wish-tunes/id923367881?ls=1&mt=8

 

Sky Radio Christmas

Bij Kerstmis hoort kerstmuziek, en dan stem je natuurlijk al snel op Sky Radio af. Dat heeft, met Sky Radio Christmas, bovendien een speciaal radiostation met alleen maar kerstmuziek. Dat je hier dankzij deze app het hele jáár naar kunt luisteren zullen we ze maar vergeven. Met de app kan je ook de andere radiostations van Sky Radio beluisteren (zoals 101 FM, Love Songs, Radio Hits, 90’s en Summerhits) en je eigen versies maken van deze radiostations. Bovendien laat de app file- en flitsinformatie zien, het laatste nieuws, en kan je zien waar je goedkoop kan tanken. Dat gaat misschien wat te ver. Wel leuk: de ingebouwde wekker laat u wakker worden met uw favoriete (kerst)muziek.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.skyradiogroup.skyradio

iPhone, iPad: https://itunes.apple.com/nl/app/sky-radio/id325929194?mt=8

 

Boxes for Christmas

Het spel Tetris is in talloze varianten beschikbaar en werd ook door ontwikkelaar blugri al eens in een nieuw jasje gestoken met de app Boxes. Deze kersteditie doet er nog een schepje bovenop. In Boxes for Christmas moet je de vallende dozen in een horizontale lijn zien te positioneren, om ruimte te maken voor nieuwe vallende dozen. Uiteraard is dit alles van een speciaal kerstthema voorzien. Lastig is het niet: je beweegt de dozen door met je vingers over het scherm te vegen. Dezelfde maker heeft al meer succesvolle en verslavende Windows Phone-games uitgebracht die zich uitstekend lenen voor de lange feestdagen, zoals Freecell, Solitaire, Sudoku en Jungle Mamba (een variant op het klassieke snake-spel).

Windows Phone: http://www.windowsphone.com/nl-nl/store/app/boxes-for-christmas/67577ee1-cbe5-442d-a33c-21c30ce1b42b


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord