Hoera! Gizmodo nu ook in het Nederlands

© CIDimport

Hoera! Gizmodo nu ook in het Nederlands

Geplaatst: 27 februari 2006 - 13:02

Aangepast: 19 september 2022 - 13:18

Redactie ID.nl

Als lezer van Computer Idee gaat uw interesse vast verder dan computers alleen. Gadgets bijvoorbeeld - en daarom willen wij u de 'geboorte' van een nieuwe Nederlandse gadget-site niet onthouden: de nl-versie van het Amerikaanse Gizmodo.comHet Amerikaanse weblog Gizmodo houdt zich fulltime bezig met het laatste nieuws over gadgets, gizmos en consumentenelektronica.

Hoera! Gizmodo nu ook in het Nederlands

Als lezer van Computer Idee gaat uw interesse vast verder dan computers alleen. Gadgets bijvoorbeeld - en daarom willen wij u de 'geboorte' van een nieuwe Nederlandse gadget-site niet onthouden: de nl-versie van het Amerikaanse Gizmodo.com

Het Amerikaanse weblog Gizmodo houdt zich fulltime bezig met het laatste nieuws over gadgets, gizmos en consumentenelektronica. Iedere dag lezen de (freelance) auteurs van Gizmodo honderden mails, persberichten en websites om als eerste de laatste sappige gadgetnieuwtjes online te kunnen zetten. Met bijna 290.000 bezoekers per dag en bijna 10 miljoen pageviews per maand is Gizmodo met afstand het grootste gadgetweblog op internet.

Per 1 maart gaat officieel de Nederlandse versie van Gizmodo van start. Om de Nederlandse editie meerwaarde te geven wordt er niet alleen buitenlands nieuws overgenomen, maar wordt ook iedere dag door een team van toegewijde freelancers nieuws van eigen bodem toegevoegd.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten