Hom-Bot Turbo+ van LG is zowel stofzuiger als veiligheidscamera 2015-12-21T15:25:50

Plantronics Rig 500hs is een bouwpakket-koptelefoon voor PS4

'Drone van Twitter aan te sturen met tweets'

Hom-Bot Turbo+ van LG is zowel stofzuiger als veiligheidscamera

Hom-Bot Turbo+ van LG is zowel stofzuiger als veiligheidscamera

Ook stofzuigers worden telkens slimmer. LG presenteert tijdens de Consumer Electronics Show 2016 de Hom-Bot Turbo+, die je kunt gebruiken om je vloer schoon te maken maar ook om van afstand een oogje mee in het zeil te houden.

De stofzuiger is aan de sturen met een augmented reality-app. Via de camera in je smartphone kun je een plek in je huis aanwijzen om schoon te maken. Hom-Bot Turbo+ rijdt er vervolgens naartoe en doet z'n ding.

Hier waakt een stofzuiger

Je kunt de stofzuiger zo ook aansturen als je zelf niet thuis bent. Het huishoudapparaat beschikt tevens over een eigen camera, zodat je precies kunt zien waar je aan het schoonmaken bent. 

Hierdoor is het overigens ook een veiligheidscamera op wielen. Je krijgt een notificatie op je smartphone binnen zodra je stofzuiger beweging detecteert. 

LG komt volgende maand met meer informatie rond de Hom-Bot Turbo+. Vermoedelijk horen we dan ook een prijs.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord