Hongerstaking tegen Google in China 2013-11-04T16:40:17

DUO lekt persoonlijke gegevens studenten

Tot laat sms-en leidt tot gedragsproblemen tieners

Hongerstaking tegen Google in China

Hongerstaking tegen Google in China

Een groep van 200 advertentieverkopers van zeven advertentiebureaus in China protesteren tegen Google voor het beëindigen van de samenwerking.

Een groep van 200 advertentieverkopers van zeven advertentiebureaus in China protesteren tegen Google voor het beëindigen van de samenwerking. 40 van de 200 advertentieverkopers zijn zelfs in hongerstaking gegaan.

In september liet Google weten de samenwerking te beëindigen. De bedrijven beweren echter nooit de reden van beëindiging gehoord te hebben van Google. Wel zijn er gesprekken geweest met Google maar zonder resultaat. De zeven bedrijven stuurden zelfs een open brief naar de oprichters van Google; Larry Page en Sergey Bin om in de zaak te bemiddelen.

De bedrijven werkten al zo'n 4-5 jaar samen met Google. De advertentieverkopers eisen een excuus en een compensatie van 7 miljoen dollar. Google zegt nog steeds achter het besluit te staan en dat er verschillende redenen zijn voor het beëindigen van de contracten. De zoekgigant geeft aan op zoek te zijn naar nieuwe partners om een nog betere dienst te kunnen bieden aan zijn adverteerders.

[Via PCWorld]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord