Computer Idee helpt je bij je belastingaangifte 2021-02-26T16:30:15

Doe meer met usb-c via SD4700P-dock Kensington

Betere pasvorm voor Gold Wireless Headset PS4

Computer Idee helpt je bij je belastingaangifte

Computer Idee helpt je bij je belastingaangifte

Moet je ook aangifte van je belasting doen over het afgelopen jaar? Computer Idee helpt je daar bij met deze nieuwste versie van ons jaarlijkse Excel-bestand.

Ook dit jaar helpt Computer Idee je met je belastingaangifte. Onze Excel-expert Wim de Groot laat je in Computer Idee 7 zien hoe je met behulp van een geavanceerd Excelbestand eenvoudig je belastingaangifte kunt invullen. 

Excelbestand

Het Excelbestand waarmee je je belastingaangifte kunt invullen, stellen we gratis beschikbaar voor je op onze site. Via de onderstaande link kun je het bestand downloaden. Het Excelbestand hebben we geplaatst in een zipbestand, omdat het downloaden van een los Excelbestand door sommige browsers wordt geblokkeerd. Pak het gedownloade zipbestand uit naar een locatie op je computer en open het met Excel. 

Klik hier voor de meest recente versie van het Excel-bestand
Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord