In plaats van een sigaret: Twitteren na sex 2013-11-04T17:09:28

Vroege Windows 7 door dreigende Britse poststaking

Laptoppen op het toilet geaccepteerd verschijnsel

In plaats van een sigaret: Twitteren na sex

In plaats van een sigaret: Twitteren na sex

Grappig: volgens het Amerikaanse mediabureau Retrevo zijn jongeren (en daarmee bedoelen ze mensen onder de 35 jaar) zo verslingerd aan Facebook, sms-en en Twitteren dat ze het de hele dag door doen. Dus ook in situaties waarin niet iedereen meteen aan het sociale netwerkgebeuren denkt.

Grappig: volgens het Amerikaanse mediabureau Retrevo zijn jongeren (en daarmee bedoelen ze mensen onder de 35 jaar) zo verslingerd aan Facebook, sms-en en Twitteren dat ze het de hele dag door doen.

Dus ook in situaties waarin niet iedereen meteen aan het sociale netwerkgebeuren denkt. Zo slaat maar liefst 36% van de mensen jonger dan 35 jaar na een potje vrijen aan het Twitteren, Facebooken of sms-en. Tijdens een date doet 35% dit, tijdens het autorijden 40% dit en op het werk 64%.

Dat is een groot verschil met de 35-plussers. Daarvan is de digitale score achtereenvolgens 8% (na sex), 9% (tijdens het rijden), 9% (op een date) en 29% (op het werk).


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord