Internet Explorer 9 niet voor Windows XP 2013-11-04T16:56:54

Google DocVerse voor MS Office is gewoon te downloaden

Torrentsites zonder winstoogmerk legaal in Spanje

Internet Explorer 9 niet voor Windows XP

Internet Explorer 9 niet voor Windows XP

Groot nieuws van het Microsoft-front: Internet Explorer 9 zal niet draaien op Windows XP en moet, in ideale omstandigheden, aanzienlijk sneller worden dan voorganger IE8. Bovendien zal het ondersteuning bieden voor de html5-standaarden. Microsoft doet er alles aan om terrein terug te winnen in de browsermarkt. Internet Explorer blijft terrein verliezen aan concurrenten Firefox, Chrome en Opera. Internet Explorer 9 moet daarom sneller en beter worden Daartoe zal IE9 de komende html5-standaard netjes ondersteunen, inclusief css3, svg en audio- en videotags. Over Canvas bestaat nog onduidelijkheid. Een compleet nieuwe Javascript-engine (codenaam Chakra) gaat scripts op de achtergrond en op een andere cpu-core compileren, indien mogelijk. Hierdoor zou de browser aanmerkelijk sneller worden. Ook gaat Microsoft pagina's renderen op de grafische kaart door gebruik te maken van Direct2D.Microsoft noemt IE9 zes maal beter dan IE8. In een aantal voorbeschouwingen is te zien dat IE9 grote concurrent Firefox inhaalt. De browser zit nu op het niveau van Safari en Chrome.Belangrijk is dat de browser niet meer zal draaien op Windows XP. Dat heeft vooral te maken met de Direct2D-ondersteuning, waarvoor DirectX 10 (of hoger) vereist is. De minimale systeemeisen voor Internet Explorer 9 zijn Vista SP2, Windows 2008 of Windows 7.The Register

Groot nieuws van het Microsoft-front: Internet Explorer 9 zal niet draaien op Windows XP en moet, in ideale omstandigheden, aanzienlijk sneller worden dan voorganger IE8. Bovendien zal het ondersteuning bieden voor de html5-standaarden.

Microsoft doet er alles aan om terrein terug te winnen in de browsermarkt. Internet Explorer blijft terrein verliezen aan concurrenten Firefox, Chrome en Opera. Internet Explorer 9 moet daarom sneller en beter worden Daartoe zal IE9 de komende html5-standaard netjes ondersteunen, inclusief css3, svg en audio- en videotags. Over Canvas bestaat nog onduidelijkheid. Een compleet nieuwe Javascript-engine (codenaam Chakra) gaat scripts op de achtergrond en op een andere cpu-core compileren, indien mogelijk. Hierdoor zou de browser aanmerkelijk sneller worden. Ook gaat Microsoft pagina's renderen op de grafische kaart door gebruik te maken van Direct2D.

Microsoft noemt IE9 zes maal beter dan IE8. In een aantal voorbeschouwingen is te zien dat IE9 grote concurrent Firefox inhaalt. De browser zit nu op het niveau van Safari en Chrome.

Belangrijk is dat de browser niet meer zal draaien op Windows XP. Dat heeft vooral te maken met de Direct2D-ondersteuning, waarvoor DirectX 10 (of hoger) vereist is. De minimale systeemeisen voor Internet Explorer 9 zijn Vista SP2, Windows 2008 of Windows 7.

The Register


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord