UPDATE: iPad mini met retinascherm nu te koop in Nederland

© CIDimport

UPDATE: iPad mini met retinascherm nu te koop in Nederland

Geplaatst: 12 november 2013 - 06:36

Aangepast: 17 november 2022 - 08:33

Redactie ID.nl

09:15 - De nieuwe iPad mini van Apple met retinascherm en snellere processor, is vanaf vandaag te koop in Nederland. Het toestel is onder meer te bestellen via de officiële Apple Store en kost minimaal 389 euro. De eerste levering wordt over één tot twee weken verzonden.

Originele verhaal: 

De opvolger van de iPad mini, dit maal met retinascherm, moet vandaag al worden verkocht in Australië, China, Japan, Hong Kong, Nieuw-Zeeland, de VS en Singapore. Over een Nederlandse lancering wordt niet gesproken. 

Apple Store offline

Als Apple ervoor kiest de nieuwe generatie iPad mini vandaag uit te brengen, is dit voor het eerst dat er een product van het bedrijf op een dinsdag verschijnt. Tot nu toe brengt Apple zijn producten altijd wereldwijd op vrijdag uit. Toch ziet het interne bericht, dat Apple vermoedelijk naar handelaren heeft gestuurd, er geloofwaardig uit. Bovendien was de online Apple Store vanochtend enige tijd offline. Dit betekent meestal onderhoud, maar soms verschijnen er ook nieuwe producten op de site. 

Beter scherm, snellere processor

De nieuwste generatie iPad mini onderscheidt zich van zijn voorganger door een beeldscherm met een hogere resolutie en een snellere processor. De nieuwe mini werd tegelijkertijd aangekondigd met Apple’s iPad Air, een snellere, lichtere variant van de traditionele iPad. Deze tablet is sinds 1 november al te koop, onder meer in ons land. De iPad mini gaat in Nederland 389 euro kosten. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten