iPhone 5C 'officiële' persfoto gelekt

© CIDimport

iPhone 5C 'officiële' persfoto gelekt

Geplaatst: 23 augustus 2013 - 11:35

Aangepast: 27 augustus 2022 - 03:24

Redactie ID.nl

Op 10 september zal Apple naar verwachting de iPhone 5S en iPhone 5C lanceren.  Van beide toestellen zijn al verschillende foto’s en specificaties gelekt. Nu duikt er weer een 'officiele persfoto’ op als we de Roemeense winkelketen Mobilissimo mogen geloven. Niets is natuurlijk officieel totdat Apple het zelf aankondigt.

Van de iPhone 5C waren er al foto’s gelekt maar geen van de foto’s waren officiële foto’s maar slechts kiekjes uit fabrieken. De foto die nu online staat, zou een officiële persfoto zijn. Kwalitatief ziet het er dus prima uit maar of het de echte iPhone 5C betreft, is natuurlijk afwachten. De Roemeense winkelketen zou ook nog een dummy van de iPhone 5C hebben. Foto's daarvan zijn te vinden op Mobilissimo.ro.

iPhone 5C 'officiële' persfoto gelekt-16218124

© CIDimport

De vermeende persfoto van de iPhone 5C met iOS 7

iPhone 5C

De iPhone 5C is een budget-toestel van Apple hoewel de prijs volgens sommige bronnen toch nog behoorlijk hoog ligt tussen de 400 en 500 dollar. Of het toestel op alle markten beschikbaar komt, is nog niet bekend. Onlangs kwamen we al duidelijke foto's tegen van wat de iPhone 5C moet zijn en kwam er ook een video online waarin werd getoond hoe krasbestendig de nieuwe iPhone 5C-behuizing zou zijn. De behuizing zou van LiquidMetal zijn met een laag nitriet. Dit zou zorgen voor een krasvast oppervlak.

iPhone 5S in goud

Het topmodel, de iPhone 5S, zou zelfs in een gouden behuizing uitkomen hoewel het op recent gelekte foto’s er meer champagne-achtig uitziet waarbij de kleur ook afhankelijk is van de lichtval.

iPhone 5C 'officiële' persfoto gelekt-16218128

© CIDimport

[Via: PCM]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten