© CIDimport

iPhone met ingebouwd mes

Geplaatst: 12 december 2012 - 11:45

Aangepast: 27 augustus 2022 - 05:06

Redactie ID.nl

Je kunt tegenwoordig van alles met een iPhone maar voor het snijden van je biefstukje is nog geen app beschikbaar. Tasklab  heeft echter een behuizing ontwikkeld waarmee de iPhone 4(s) en iPhone 5  in een multifunctioneel Zwitsers zakmes verandert: De TaskOne.

Eerder zagen we al eens een usb-stick in een zakmes maar nu zit het zakmes zelf dus in een elektronisch apparaat. De TaskOne is gemaakt van policarbonaat en aluminium en zou geen nadelige invloed moeten hebben op je ontvangst. De behuizing bevat 16 verschillende gereedschappen zoals een mes, flessenopener, schroevendraaiers en meer. De behuizing maakt je iPhone wel een stukje zwaarder met zijn 89 gram. Het mes is overigens los te koppelen van de behuizing zodat je tijdens het uitgaan of vliegreizen niet continu je telefoon dient in te leveren. Voor Australiërs was het tot voor kort wellicht geen overbodige luxe geweest om over survival-tools te beschikken aangezien Apple Maps gebruikers de wildernis in stuurde

iPhone met ingebouwd mes-16431470

© CIDimport

Mes in je iPhone voor $90

Of de TaskOne ook daadwerkelijk op de markt komt, is nog maar de vraag. De ontwikkelaar zamelt geld in via Indiegogo (soort Kickstarter website) en zit nu op de helft van het benodigde bedrag met nog 15 dagen te gaan.De case moet uiteindelijk in verschillende kleuren beschikbaar komen voor een prijs van 90 dollar (exclusief 15 dollar verzendkosten). Als er genoeg geld wordt opgehaald, komt de behuizing in april 2013 beschikbaar. 

iPhone met ingebouwd mes-16431473

© CIDimport

[Via: PCM]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten