iPhone werkt nu met bluetooth toetsenbord samen

© CIDimport

iPhone werkt nu met bluetooth toetsenbord samen

Geplaatst: 23 december 2009 - 23:12

Aangepast: 17 november 2022 - 08:38

Redactie ID.nl

Bezitters van een gehackte iPhone 3G of 3GS kunnen vanaf vandaag hun iPhone koppelen aan een draadloos toetsenbord. Dankzij een nieuw project is het mogelijk via de iPhone via bluetooth te synchroniseren met randapparatuur. Het draadloze toetsenbord is in elke applicatie te gebruiken. Ontwikkelaar Matthias Ringwald noemt zijn project simpelweg Keyboard Driver.

Bezitters van een gehackte iPhone 3G of 3GS kunnen vanaf vandaag hun iPhone koppelen aan een draadloos toetsenbord. Dankzij een nieuw project is het mogelijk via de iPhone via bluetooth te synchroniseren met randapparatuur. Het draadloze toetsenbord is in elke applicatie te gebruiken.

Ontwikkelaar Matthias Ringwald noemt zijn project simpelweg Keyboard Driver. Keyboard Driver maakt gebruik van het BTstack-framewerk dat enige tijd geleden uitgebracht werd. Keyboard Driver werkt op de iPhone 3G, 3GS en iPod Touch-modellen met bluetooth. In principe worden alle bluetooth-toetsenborden ondersteund, maar er zijn enkele uitzonderingen. Ook zijn er nog een aantal kleine bugs met betrekking tot de cursortoetsen, capslock en copy/paste-functionaliteit. Keyboard Driver is te vinden in Cydia en kost $5.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten