iPhone werkt nu met bluetooth toetsenbord samen 2013-11-04T17:05:50

Mobiele Firefox zo goed als gereed

Vakantie-inspiratie in 3D

iPhone werkt nu met bluetooth toetsenbord samen

iPhone werkt nu met bluetooth toetsenbord samen

Bezitters van een gehackte iPhone 3G of 3GS kunnen vanaf vandaag hun iPhone koppelen aan een draadloos toetsenbord. Dankzij een nieuw project is het mogelijk via de iPhone via bluetooth te synchroniseren met randapparatuur. Het draadloze toetsenbord is in elke applicatie te gebruiken. Ontwikkelaar Matthias Ringwald noemt zijn project simpelweg Keyboard Driver.

Bezitters van een gehackte iPhone 3G of 3GS kunnen vanaf vandaag hun iPhone koppelen aan een draadloos toetsenbord. Dankzij een nieuw project is het mogelijk via de iPhone via bluetooth te synchroniseren met randapparatuur. Het draadloze toetsenbord is in elke applicatie te gebruiken.

Ontwikkelaar Matthias Ringwald noemt zijn project simpelweg Keyboard Driver. Keyboard Driver maakt gebruik van het BTstack-framewerk dat enige tijd geleden uitgebracht werd. Keyboard Driver werkt op de iPhone 3G, 3GS en iPod Touch-modellen met bluetooth. In principe worden alle bluetooth-toetsenborden ondersteund, maar er zijn enkele uitzonderingen. Ook zijn er nog een aantal kleine bugs met betrekking tot de cursortoetsen, capslock en copy/paste-functionaliteit. Keyboard Driver is te vinden in Cydia en kost $5.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord