iPodders verzamelen in de RAI

© CIDimport

iPodders verzamelen in de RAI

Geplaatst: 26 april 2006 - 06:04

Aangepast: 19 september 2022 - 13:11

Redactie ID.nl

Tot en met aanstaande vrijdag vindt in de Amsterdamse RAI de MacExpo plaats.

iPodders verzamelen in de RAI

Tot en met aanstaande vrijdag vindt in de Amsterdamse RAI de MacExpo plaats. Voor het eerst wordt de Expo gecombineerd met een driedaags iPod-event, waar iPod-fans ondermeer alles te weten kunnen komen over het hoe en wat van podcastenHet iPod event is met name bedoeld voor liefhebbers van de iPod, maar het is ook interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in nieuwe media en technologie, zoals podcasting. Naast het bijwonen en deelnemen aan doorlopende audio- en video opnames, wordt tijdens het podcast-seminar ingegaan op de techniek en ontwikkeling.
Op donderdagmiddag zullen een aantal bekende en minder bekende sprekers hun persoonlijke ervaringen met de iPod- en podcasting delen wordt uitleg gegeven over het online beschikbaar stellen van muziek. Aansluitend volgt de iPod Party, met als thema 'French Kiss'. iPod Party's zijn, voor wie dat niet weet, feesten waarbij het publiek zelf kan optreden als dj door zijn verzamelde tracks af te spelen vanaf een mp3-speler. Daarbij vallen prijzen te winnen, dit keer onder meer een week naar Bretagne voor twee personen met de TVG.

Als extraatje wordt je ook als bezoeker uitgedaagd om een eigen video podcast te maken van het iPod event. De hoofdprijs voor de beste videocast wint een treinreis van een week voor twee naar Bretagne om daar een registratie te maken van één van de vele muziekfestivals.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten