© CIDimport

Is de iPhone vrouw-onvriendelijk?

Geplaatst: 25 juni 2008 - 05:06

Aangepast: 17 november 2022 - 08:48

Redactie ID.nl

Nieuws uit Amerika, het land waar iedereen iedereen over alles aanklaagt: een groep vrouwen wil dat Apple de iPhone aanpast. Zij voelen zich achtergesteld omdat ze het touchscreen van de iPhone niet kunnen gebruiken - omdat hun nagels te lang zijn. Het touchscreen reageert op elektrische stroompjes die via de vingertoppen lopen.

Nieuws uit Amerika, het land waar iedereen iedereen over alles aanklaagt: een groep vrouwen wil dat Apple de iPhone aanpast. Zij voelen zich achtergesteld omdat ze het touchscreen van de iPhone niet kunnen gebruiken - omdat hun nagels te lang zijn.

Het touchscreen reageert op elektrische stroompjes die via de vingertoppen lopen. Wanneer het dus niet lukt om met de vingertop het screen aan te raken - bijvoorbeeld omdat de nagels te lang zijn of omdat iemand handschoenen draagt - zal het scherm dus niet reageren. De vrouwen willen nu dat Apple een stylus bij de iPhone gaat voegen.

Apple heeft nog niet gereageerd en lijkt bij z'n oude standpunt te blijven: wat is er nu logischer dan de stylus gebruiken waarmee je geboren bent - je vinger...

Overigens kun je, bij gebrek aan een officiële iPhone-stylus, niet zomaar de eerste de beste stylus (of balpen) pakken. Er zijn tot nu toe maar drie speciale stylussen uitgebracht, waarvan de Pogo Stylus de populairste is. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten