Is het 'n vogel? 'n Vliegtuig? Nee, het is Super-iPod! 2013-10-10T14:33:54

Apple Macbook krijgt lcd-toetsen

Crematie live op internet te volgen

Is het 'n vogel? 'n Vliegtuig? Nee, het is Super-iPod!

Is het 'n vogel? 'n Vliegtuig? Nee, het is Super-iPod!

Wat doe je als je écht wil opvallen met je iPod video? Dan gooi je er natuurlijk een leuk hoesje omheen!Via Gizmodo kwamen we op het spoor van deze prachtige beschermhoezen.

Wat doe je als je écht wil opvallen met je iPod video? Dan gooi je er natuurlijk een leuk hoesje omheen!Via Gizmodo kwamen we op het spoor van deze prachtige beschermhoezen. Het Amerikaanse bedrijf dat ze op de markt brengt, XtremeMac, heeft ze in alle maten en vooral soorten. Met Homer en Superman bijvoorbeeld, maar ook met Star Wars, de New York Yankees, Batman, Los Angeles Lakers, enzovoorts. Ze zijn on-line te koop, maar er is ook een Nederlandse distributeur, MacPlus.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.



Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord