iTunes 7.0.1 moet einde maken aan alle problemen 2013-10-10T14:32:30

Microsoft en Peter Jackson beginnen gamestudio

Kop- en voetteksten in Word

iTunes 7.0.1 moet einde maken aan alle problemen

iTunes 7.0.1 moet einde maken aan alle problemen

Met de lancering van nieuwe hardware twee weken geleden, kreeg ook iTunes een update naar versie 7.0. Helaas bleken er nogal wat schoonheidsfoutjes in de software geslopen te zijn. Inmiddels heeft Apple iTunes naar versie 7.0.1.

Met de lancering van nieuwe hardware twee weken geleden, kreeg ook iTunes een update naar versie 7.0. Helaas bleken er nogal wat schoonheidsfoutjes in de software geslopen te zijn. Inmiddels heeft Apple iTunes naar versie 7.0.1. geholpen.

De problemen die gebruikers met versie 7.0 hadden waren legio, waaronder een hoog geheugengebruik, onverwachte programmacrashes, vreemde audioplayback en nog veel meer. In iTunes 7.0.1 moeten deze problemen opgelost zijn. Apple raadt daarom alle iTunes-gebruikers aan te upgraden naar de nieuwe versie.

Bron: DailyTech


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord