Jobs niet blij met speelgoedversie van hemzelf 2013-11-04T16:40:45

Social network spam neemt toe

PS3 gamers willen geld van game Black Ops terug

Jobs niet blij met speelgoedversie van hemzelf

Jobs niet blij met speelgoedversie van hemzelf

De makers van het speelgoedpoppetje van Steve Jobs kregen bericht van de advocaten van Apple die duidelijk maakten dat de maker in overtreding was.Al eerder berichtten we over het ludieke Steve Jobs p

De makers van het speelgoedpoppetje van Steve Jobs kregen bericht van de advocaten van Apple die duidelijk maakten dat de maker in overtreding was.Al eerder berichtten we over het ludieke Steve Jobs poppetje dat te koop was en sprekend op de Apple topman leek.
Het poppetje was ondanks de pittige prijs van $79,- snel uitverkocht. Micgadget, maker van het poppetje liet aan de website Onemorething weten dat het poppetje illegaal is omdat er vooraf geen toestemming is aangevraagd en je niet zomaar een beeltenis van iemand mag gebruiken.
Chris Chang, man achter de website, beraadt zich nu op een oplossing voor alle gedupeerden.
Het ziet er dus naar uit dat het poppetje in één klap een ‘collector's item' is geworden.

[Via Onemorething]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord