John’s Phone als tegenhanger van de smartphone 2013-11-04T16:41:58

Android kijkt vanuit de ruimte neer op aarde

VLC voor Android kwestie van enkele weken

John’s Phone als tegenhanger van de smartphone

John’s Phone als tegenhanger van de smartphone

Smartphones gaan als warme broodjes over de toonbank tegenwoordig maar dat wil niet zeggen dat iedereen graag een telefoon met de nieuwste snufjes wil hebben.

Smartphones gaan als warme broodjes over de toonbank tegenwoordig maar dat wil niet zeggen dat iedereen graag een telefoon met de nieuwste snufjes wil hebben. Voor sommige mensen geldt: Hoe minder hoe beter. Voor die mensen die de kunst van het weglaten een warm hart toedragen, komt John Doe met de John’s Phone die ontdaan is van alle functies behalve bellen.

De telefoon heeft geen scherm en heeft mede daardoor een standby-tijd van drie weken. En adresboekje is in de rug van de telefoon benaderbaar waarop er nog gewoon ouderwets op papiertjes adressen kunnen worden opgeschreven. Sms-en is ook niet mogelijk en de telefoon heeft 1 ringtone. De telefoon is simlock vrij en overal ter wereld te gebruiken.

Het eerste exemplaar werd in 2006 al op de markt gebracht en zelfs met de populariteit van de smartphones worden er toch tientallen toestellen per uur verkocht. Voor wie toch iets meer franje wil, kan sinds 2 december ook een gouden exemplaar kopen bij de Bijenkorf. De telefoons worden ook in andere kleuren aangeboden zoals te zien is op de website.

Lees de nieuwe Computer Idee waarin de meest opvallende smartphones van 2010 worden besproken waaronder deze John's Phone.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord