Jongerensite Sugababes.nl start eigen internet-tv

© CIDimport

Jongerensite Sugababes.nl start eigen internet-tv

Geplaatst: 28 februari 2006 - 06:02

Aangepast: 19 september 2022 - 12:41

Redactie ID.nl

Onder de noemer SBTV gaat producent Bibop TV in samenwerking met de jongerensites Sugababes.nl en Superdudes.nl drie uur live televisie per dag verzorgen. De 100.000 jongeren die dagelijks de profielensites bezoeken, krijgen de internet- communityshows Totally SB, Do your Thing en Love Etc.

Jongerensite Sugababes.nl start eigen internet-tv

Onder de noemer SBTV gaat producent Bibop TV in samenwerking met de jongerensites Sugababes.nl en Superdudes.nl drie uur live televisie per dag verzorgen. De 100.000 jongeren die dagelijks de profielensites bezoeken, krijgen de internet- communityshows Totally SB, Do your Thing en Love Etc. Alles draait om de leden van Sugababes.nl en Superdudes.nl, die via hun webcam, telefoon, sms of computer onder leiding van een host live met elkaar van gedachten kunnen wisselen over alles wat hen bezighoudt.Aan SBTV werken geen bekende Nederlanders mee. De hoofdrolspelers van SBTV zijn de sugababes en superdudes zelf. Samen met het  productieteam gaan ze eigenhandig ontdekken welke nieuwe mogelijkheden het gebruik van breedband internet, webcams en mobiele cameraphones biedt voor de gezamenlijke productie van hun eigen webtv-programma’s.

SBTV is uitsluitend te bekijken via internet. Kijken kan iedereen; daadwerkelijk meedoen via de webcam kunnen alleen jongeren met een sugababes- of superdudes-profiel.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten