Kakelbonte telefoons van Samsung 2013-11-04T17:10:57

App store voor Intel Atom netbooks?

Adobe Photoshop Elements 8 en Premiere Elements 8

Kakelbonte telefoons van Samsung

Kakelbonte telefoons van Samsung

Het is al een tijdje een trend: mobieltjes die (ook) in een andere kleur worden uitgebracht dan alleen zwart of grijs. Vooral rood en wit zijn in opmars, meldde NieuweMobiel.nl deze zomer.

Het is al een tijdje een trend: mobieltjes die (ook) in een andere kleur worden uitgebracht dan alleen zwart of grijs. Vooral rood en wit zijn in opmars, meldde NieuweMobiel.nl deze zomer. De echte knalkleuren deden het deze zomer nog niet zo goed, maar daar hoopt Samsung verandering in te gaan brengen.

Vanaf eind deze maand is namelijk de Corby verkrijgbaar, een full-touch lifestyle telefoon in kleuren als - en hier citeren we even het persbericht - Jamaican Yellow, Cupid Pink en Festival Orange. Samsung mikt met de telefoon duidelijk op een wat jonger publiek, ook gezien het feit dat het toestel direct toegang geeft tot sociale netwerken als Hyves, Facebook, Twitter en MySpace. Ook kunnen er widgets op gezet worden uit de Samsung online Widget Store.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord