Kerstklassieker: ElfYourself 2013-11-04T17:06:16

Kerst favoriete periode voor bedrijven-hackers

Firefox wil eigen App Store openen

Kerstklassieker: ElfYourself

Kerstklassieker: ElfYourself

Alweer voor het vierde achtereenvolgende jaar is de site van ElfYourself in de lucht waar je, na het uploaden van een foto, getransformeerd wordt in het hulpje van de kerstman en daarna allerlei koddige dansjes kunt uitvoeren - en die per video kunt delen met vrienden. ElfYourselfbegon in 2006, en werd in datzelfde jaar al 36 mi

Alweer voor het vierde achtereenvolgende jaar is de site van ElfYourself in de lucht waar je, na het uploaden van een foto, getransformeerd wordt in het hulpje van de kerstman en daarna allerlei koddige dansjes kunt uitvoeren - en die per video kunt delen met vrienden.

ElfYourselfbegon in 2006, en werd in datzelfde jaar al 36 miljoen keer bezocht. In 2007 liep dat op tot 193 miljoen keer. Vorig jaar, in 2008, waren het er nog maar 55 miljoen. Dat had alles te maken met het feit dat mensen zich ineens eerst moesten registreren voordat ze de video met vrienden konden delen.

Die verplichte registratie is dit jaar komen te vervallen, zodat de verwachting is dat de bezoekers van weleer weer terugkeren. Bovendien heeft ElfYourself nu ook Facebook Connect ingevoerd, waarmee je je video's nog sneller onder je vrienden verspreidt.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord