Kerstklassieker: ElfYourself

© CIDimport

Kerstklassieker: ElfYourself

Geplaatst: 14 december 2009 - 13:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:24

Redactie ID.nl

Alweer voor het vierde achtereenvolgende jaar is de site van ElfYourself in de lucht waar je, na het uploaden van een foto, getransformeerd wordt in het hulpje van de kerstman en daarna allerlei koddige dansjes kunt uitvoeren - en die per video kunt delen met vrienden. ElfYourselfbegon in 2006, en werd in datzelfde jaar al 36 mi

Alweer voor het vierde achtereenvolgende jaar is de site van ElfYourself in de lucht waar je, na het uploaden van een foto, getransformeerd wordt in het hulpje van de kerstman en daarna allerlei koddige dansjes kunt uitvoeren - en die per video kunt delen met vrienden.

ElfYourselfbegon in 2006, en werd in datzelfde jaar al 36 miljoen keer bezocht. In 2007 liep dat op tot 193 miljoen keer. Vorig jaar, in 2008, waren het er nog maar 55 miljoen. Dat had alles te maken met het feit dat mensen zich ineens eerst moesten registreren voordat ze de video met vrienden konden delen.

Die verplichte registratie is dit jaar komen te vervallen, zodat de verwachting is dat de bezoekers van weleer weer terugkeren. Bovendien heeft ElfYourself nu ook Facebook Connect ingevoerd, waarmee je je video's nog sneller onder je vrienden verspreidt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten