© CIDimport

Klein doosje, groot geluid

Geplaatst: 4 december 2009 - 12:12

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:30

Redactie ID.nl

Nog een tip voor hulpsinterklazen, en dan met name degenen die op zoek zijn naar een pakje dat in de schoen past... De Gamesurround Muse XL Pocket LT3 van Hercules is een superkleine 5.1 USB-geluidskaart. Hij heeft een diameter van slechts 7 cm en een gewicht van nauwelijks 60 gram, waarmee-ie net zo groot (of klein) is als de gemiddelde notebookmuis.

Nog een tip voor hulpsinterklazen, en dan met name degenen die op zoek zijn naar een pakje dat in de schoen past...

De Gamesurround Muse XL Pocket LT3 van Hercules is een superkleine 5.1 USB-geluidskaart. Hij heeft een diameter van slechts 7 cm en een gewicht van nauwelijks 60 gram, waarmee-ie net zo groot (of klein) is als de gemiddelde notebookmuis. Hij werkt via de usb-poort en doet het zowel met de pc als met de Mac.

De koptelefoonaansluiting en de ingangen voor microfoon en Line in (om er bijvoorbeeld rechtstreeks een mp3-speler op aan te sluiten) zitten op de voorzijde van het apparaat. Achterop zitten de aansluitingen voor de front, center en rear speakers. Voor het regelen van het volume gebruikt u de twee grote knoppen bovenop het apparaat. Prijs? € 29,90.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten