KLM meet & seat app 2013-11-04T16:17:30

Nederland aan kop internetaansluitingen

Dell staakt productie netbooks

KLM meet & seat app

KLM meet & seat app

KLM werkt aan een app waarmee je als reiziger kunt zien wie er van je sociale netwerken (Facebook/Linkedin) in hetzelfde vliegtuig reist als jij.

Alle reizigers met een e-ticket en een Facebook of Linkedin-account staan geregistreerd in de app (als zij hiervoor gekozen hebben). Hierdoorkun je zien wie er allemaal aan boord stapt en je kunt kiezen naast wie je wilt komen te zitten (of van wie je juist zo ver mogelijk af wilt zitten). Hierdoor kan de reis plezieriger worden.

We zien ook andere toepassingen zoals Planely, waarbij je je reisplannen meldt en kunt zien wie van Facebook en Linkedin dezelfde reisplannen heeft. Malaysia Airlines zou ook al een dergelijke app als KLM hebben, maar daarbij kan je niet kiezen naast wie je komt te zitten en kan je alleen de eigen vrienden op Facebook zien die dezelfde vlucht nemen. De app zou begin volgend jaar al beschikbaar kunnen komen.

[Via: Tnooz]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord