Konami stunt met kerstkortingen 2013-11-04T17:06:12

Eén op de drie koopt cadeaus voor de feestdagen online

Navigeren met de Kerstman

Konami stunt met kerstkortingen

Konami stunt met kerstkortingen

Al eerder dit jaar, rond Black Friday, gooide Konami een aantal downloadtitels voor de iPhone en iPod Touch in de virtuele afprijsbakken. Blijkbaar was dat een succes, want de actie wordt nu, met het oog op de kerstperiode, herhaald. Tot 4 januari worden alle huidige iPhone en iPod Touch-titels van Konami aangeboden voor extra lage prijzen.

Al eerder dit jaar, rond Black Friday, gooide Konami een aantal downloadtitels voor de iPhone en iPod Touch in de virtuele afprijsbakken. Blijkbaar was dat een succes, want de actie wordt nu, met het oog op de kerstperiode, herhaald.

Tot 4 januari worden alle huidige iPhone en iPod Touch-titels van Konami aangeboden voor extra lage prijzen. Bezoekers van de App Store betalen maar 79 eurocent voor titels als Metal Gear Solid Touch, Silent Hill The Escape, DanceDanceRevolution S en S +, Silent Scope, Frogger, Krazy Kart Racing, Field Prowlers Police Rush en Power Pros. Vanaf 4 januari gelden gewoon weer de oude prijzen.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord