Koninginnedag 2006 Almere multimediaal

© CIDimport

Koninginnedag 2006 Almere multimediaal

Geplaatst: 28 april 2006 - 05:04

Aangepast: 19 september 2022 - 13:10

Redactie ID.nl

Voor Koninginnedag 2006 in Almere wordt ook in digitaal opzicht alles uit de kast getrokken. Zo kunt u het Wilhelmus als ringtone downloaden, webcams langs de route achter de computer thuis bedienen en Hare Majesteit een felicitatie-sms sturen.Laten we beginnen bij de zogeheten mobiele diensten. Mobiele dienstverlener Emexus en de Gemeente Almere bieden een aantal grappige dingen aan.

Koninginnedag 2006 Almere multimediaal

Voor Koninginnedag 2006 in Almere wordt ook in digitaal opzicht alles uit de kast getrokken. Zo kunt u het Wilhelmus als ringtone downloaden, webcams langs de route achter de computer thuis bedienen en Hare Majesteit een felicitatie-sms sturen.

Laten we beginnen bij de zogeheten mobiele diensten. Mobiele dienstverlener Emexus en de Gemeente Almere bieden een aantal grappige dingen aan. Zo kunt u dit jaar voor het eerst Koningin Beatrix per sms feliciteren. De ingezonden smsjes worden getoond op de speciale Koninginnedag-website en geprojecteerd op een grote video wall in de stad. Aan het eind van dag worden alle sms-felicitaties gebundeld en feestelijk overhandigd aan de Koningin.

Ook kunt u uw mobiel geheel in Oranje sferen brengen: het Wilhelmus kan gedownload worden als ringtone, er is Koninginnedagwallpaper beschikbaar en u kunt videofragmenten van het bezoek downloaden. De diensten worden aangeboden zonder extra kosten.  

Ook wordt GPS ingezet. Op de site staat een kaartje met langs de route allemaal puntjes. Zodra de Majesteit beweegt, zult u de u de puntjes zien veranderen in een kroontje. Het kroontje is de huidige locatie van de Majesteit. Langs de route zullen ook verschillende camera's komen te hangen. De camera's zijn via internet op afstand te besturen.

Kortom: duidelijk een zaak van www.driewerfhoezee.nl...

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten