KPN maakt WensApp voor Facebook 2013-11-04T15:47:39

Snellere updates voor navigatiesystemen

Slim horloge van Apple

KPN maakt WensApp voor Facebook

KPN maakt WensApp voor Facebook

Ook geen zin om nieuwjaarskaarten te schrijven en bezitter van een Facebook-account? KPN heeft de WensApp uitgebracht voor Facebook. Met deze app kan een nieuwjaarswens worden voorbereid en klaargezet. KPN zorgt ervoor dat alle wensen op 1 januari op Facebook staan.

De WensApp is beschikbaar tot 21 januari 2013. De Facebook-gebruiker vult zijn wenstekst in, en selecteert de personen die deze moeten ontvangen. Daarna maakt KPN hiervan een videoboodschap, meldt Telecompaper.

Drukte

Naast het verwerken van alle nieuwjaarswensen is de telecomgigant zich aan het voorbereiden op de jaarwisseling. De druk op het netwerk zal naar verwachting dit jaar hoger zijn dan het jaar daarvoor. Het telecombedrijf is dit wel gewend, want zo gaat het ieder jaar. Op hele drukke punten zal KPN daarom de capaciteit tijdelijk uitbreiden.

Ondanks deze voorbereidingen is het nog steeds mogelijk dat tijdens de jaarwisseling sprake zal zijn van filevorming op het netwerk.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord