Krantenkiosk-app Blendle test maandabonnement

© CIDimport

Krantenkiosk-app Blendle test maandabonnement

Geplaatst: 14 december 2016 - 09:00

Aangepast: 26 augustus 2022 - 18:32

Redactie ID.nl

Betalen per artikel, daar is de krantenkiosk-app Blendle de afgelopen tijd groot mee geworden. Nu test de dienst een traditionelere optie, een maandabonnement.

Een klein deel van de Blendle-leden heeft inmiddels een uitnodiging gekregen om het abonnement uit te proberen. Voor 9,99 euro per maand krijgen ze iedere ochtend toegang tot de beste artikelen uit kranten en tijdschrijften, die door de redactie van Blendle zijn samengesteld.

Onderwerpen

Daarbij wordt er rekening gehouden met de onderwerpen die de gebruiker in kwestie het meest interesseert, zoals politiek, sport, tech en wetenschap. Maar daarnaast krijgen ze ook artikelen voorgeschoteld die daar juist buiten staan, zodat ze ook eens iets anders lezen. De app 'trekt zich zo af en toe bewust niets aan van je voorkeuren en verrast je met iets nieuws'.

Per artikel

Het blijft in Blendle mogelijk om per artikel te betalen. Je kiest zelf welk bedrag je aan je Blendle-portemonnee wilt toevoegen, en daarvan kun je artikelen uit verscheidene kranten en tijdschriften kopen. Doorgaans betaal je voor langere artikelen meer dan voor kortere, met prijzen die meestal variëren tussen de 0,15 en 0,89 cent.

Miljoen

Sinds kort kent Blendle meer dan een miljoen gebruikers. De dienst begon in Nederland, maar is zich ook telkens verder aan het uitbreiden naar het buitenland. Nederlandse gebruikers kunnen daardoor inmiddels ook buitenlandse artikelen in Blendle lezen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten