Kwart van pc's draait Windows 7 2013-11-04T16:41:22

Muis houdt handen warm

Exclusieve Samsung Galaxy Tab met Swarovski kristallen

Kwart van pc's draait Windows 7

Kwart van pc's draait Windows 7

Windows 7 heeft ruim een jaar na de introductie wereldwijd een marktaandeel van 25 procent en is daarmee Windows Vista ruimschoots voorbij.

Windows 7 heeft ruim een jaar na de introductie wereldwijd een marktaandeel van 25 procent en is daarmee Windows Vista ruimschoots voorbij. Windows XP daalt gestaag naar net boven de 50%.

Marktonderzoeker StatCounter concludeert dit uit analyse van de internetgebruikscijfers. Analisten verwachten dat het gebruik van Windows 7 de komende tijd versneld zal toenemen. Het op komst zijnde service pack 1 is voor zakelijke gebruikers vaak een aanschafargument. De eindejaarsaankoopperiode zijn voor velen een moment om hun oude pc te vervangen. Windows 7 is op 93% van alle nieuwe pc-s voorge√Įnstalleerd.

Naar verwachting zal Windows 7 rond het einde van volgend jaar Windows XP inhalen als meest gebruikte Windowsversie. Volgens Microsoft is 94% van de pc-gebruikers tevreden met Windows 7 en zal 88% van de bedrijven in 2011 overstappen naar Windows 7.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.

blog comments powered by Disqus


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord