LaCie presenteert de LaCinema Classic HD

© CIDimport

LaCie presenteert de LaCinema Classic HD

Geplaatst: 25 november 2009 - 09:11

Aangepast: 27 augustus 2022 - 13:39

Redactie ID.nl

LaCie introduceert de LaCinema Classic HD. Handig voor diegene die een enorme berg aan mediabestanden heeft en dit wil afspelen op zijn hd-tv. Wederom werkte de Franse fabrikant samen met een vooraanstaand designer. Dit keer was het de beurt aan de Schot Neil Poulton om een gelikte schijfje te ontwerpen en daar is hij best in geslaagd. Belangrijker is echter wat je ermee kunt.

LaCie introduceert de LaCinema Classic HD. Handig voor diegene die een enorme berg aan mediabestanden heeft en dit wil afspelen op zijn hd-tv.

Wederom werkte de Franse fabrikant samen met een vooraanstaand designer. Dit keer was het de beurt aan de Schot Neil Poulton om een gelikte schijfje te ontwerpen en daar is hij best in geslaagd. Belangrijker is echter wat je ermee kunt. Uiteraard valt het te gebruiken als een gewone externe harde schijf. De mogelijkheden komen daarentegen pas echt uit de verf wanneer je het kastje aan je hd-tv hangt. LaCie belooft dat je dan alle formaten in 1080p-kwaliteit probleemloos kunt afspelen. Films, muziek en foto's weergeven vanaf een computer kan ook, omdat de LaCinema Classic HD eveneens doet als mediaserver.

Het apparaat biedt een opslagruimte van 2 TB voor 229 euro.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten