Lara Croft is weer terug 2013-10-10T14:34:01

Telfort maakt instellen mobieltjes simpel

Tip voor Defensie: nooit meer een memory stick kwijt

Lara Croft is weer terug

Lara Croft is weer terug

Het grootste games-icoon van de afgelopen tien jaar, Lara Croft, komt dit voorjaar terug.

Het grootste games-icoon van de afgelopen tien jaar, Lara Croft, komt dit voorjaar terug. Dan verschijnt namelijk de zevende game uit de Tomb Raider serie: Lara Croft-Tomb Raider Legend.In de zevende game uit de Tomb Raider serie gaat Lara terug naar haar roots uit de eerste twee games uit de serie, die zich voornamelijk afspeelden in tombes, jungles en andere natuurlijke gebieden. In dit nieuwe avontuur gaat ze niet alleen op zoek naar schatrijke tombes in de Himalaya, Peru en Bolivia, maar ook naar haar eigen verleden. Lara’s zoektocht naar een bepaald relikwie verandert volledig als ze plotseling oog in oog komt te staan met een oude vijand. Ze verzeilt in een race om Engeland’s beroemdste voorwerp te herstellen: het zwaard van Excalibur!
Nadat Lara de hele wereld is rondgereisd om delen van het zwaard bijeen te vinden, ontdekt ze dat de sleutel tot het herstellen van het zwaard gezocht moet worden in haar eigen verleden. Lang geleden toen ze, begraven onder de wrakstukken van het vliegtuig waarmee ze neerstortte, haar moeder voor het laatst in leven zag…

Aan Lara is, ten opzichte van eerdere games, weer het een en ander versleuteld: ze kan vrijer rondlopen en heeft ze de mogelijkheid om meer atletische bewegingen te maken. Daarnaast kreeg ze een nieuwe uitrusting met onder andere magnetische grijphaken, verrekijkers, granaten, een shotgun en de laatste communicatieapparatuur. Lara’s persoonlijkheid is verder uitgediept en voor het eerst maken we kennis met haar vrienden, rivalen en haar verleden. Bovendien heeft Lara een nieuwe outfit gekregen én   [tromgeroffel] en een andere, hippe haarkleur!


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord