Lelijke mensen van website verwijderd

© CIDimport

Lelijke mensen van website verwijderd

Geplaatst: 20 juni 2011 - 13:28

Aangepast: 27 augustus 2022 - 09:06

Redactie ID.nl

De datingsite BeautifulPeople heeft door een virus 30.000 mensen toegelaten, die volgens de normen van BeautifulPeople niet knap genoeg zijn.

De datingsite BeautifulPeople heeft door een virus 30.000 mensen toegelaten, die volgens de normen van BeautifulPeople niet knap genoeg zijn. Achteraf werden deze mensen alsnog van de website verwijderd.BeautifulPeople.com is een datingsite waar je foto’s van jezelf naar moet sturen, die beoordeeld worden door de 700.000 bestaande leden, in de hoop dat je knap genoeg bent om op de website te mogen staan. Door een zogenaamd Shrek-virus was het stem-systeem uitgeschakeld en konden zo’n 30.000 mensen een plek op de website bemachtigen die normaal niet door de selectie zouden komen.Geen plek voor lelijke mensen“We kregen argwaan toen we in slechts zes weken tijd tienduizenden nieuwe leden hadden gekregen, veel van hen waren niet bepaald moeders mooiste. We hebben ze van de website verwijderd en een hotlijn geopend voor mensen met gekwetste gevoelens”, aldus medeoprichter Greg Hodge.Mannen beoordelen enkel op uiterlijk

Wat heb je nodig om op BeautifulPeople.com te mogen staan? Hodge legt uit: “Mannen stemmen op vrouwen, puur op het uiterlijk… heel verrassend. Vrouwen kijken naar het grotere plaatje: mannen moeten aantrekkelijk zijn, maar moeten ook een goede profielbeschrijving kunnen geven waarin ze karakter en/ of humor laten zien. Een hoog inkomen of een foto van een welvarende levensstijl doet het ook altijd goed.” – Uiterlijk is tenslotte ook niet alles.

[Via: HuffingtonPost]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten