LG aangeklaagd wegens 'duizenden' defecte smartphones 2017-03-17T16:21:27

Google Home adverteert ongevraagd nieuwe Disney-film

Gebruik velden in Word (1)

LG aangeklaagd wegens 'duizenden' defecte smartphones

LG aangeklaagd wegens 'duizenden' defecte smartphones

LG wordt in de Verenigde Staten aangeklaagd vanwege defecte G4 en V10-toestellen. 'Duizenden' klanten zouden last hebben van een telefoon die in z'n geheel niet opstart.

Mensen met een kapot toestel konden deze terugsturen naar LG en deden dat in eerste instantie ook. Maar de vervangende smartphones die ze terugkregen bleven dezelfde defecten vertonen.

LG was daarbij wel op de hoogte van de problemen en wist dat het om een productiefout ging. "Desondanks blijft het bedrijf nieuwe telefoons verkopen, wetende dat ze defect kunnen zijn," zo leest de aanklacht.

Schadevergoeding

De aanklagers willen een schadevergoeding voor alle G4- en V10-eigenaren die met het probleem kampen. Daarnaast willen ze dat LG een terugroepactie in het leven roept, zodat telefoons gemakkelijker geruild kunnen worden.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord