Maak iedere versterker draadloos met de Rocki

© CIDimport

Maak iedere versterker draadloos met de Rocki

Geplaatst: 18 augustus 2014 - 05:56

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:54

Redactie ID.nl

Als je op zolder nog een oude speaker of stereotoren hebt staan waar je eigenlijk niks meer mee kan, dan biedt de Rocki misschien wel uitkomst. Deze kleine gadget maakt namelijk in een handomdraai alle apparatuur in je huis draadloos. Heel handig!

De Rocki is een Kickstarter-project dat in korte tijd veel geld op wist te halen.

Makkelijk te gebruiken

Met de Rocki kan in feite iedere versterker of stereoset veranderen in een draadloze muziekontvanger. Dat werkt heel simpel: de Rocki heeft een 3,5 mm-aansluiting met een audio-plug aan de andere kant, die op iedere versterker kan worden aangesloten.

Zodra de Rocki is aangesloten op de versterker, kun je er een verbinding mee maken via je telefoon. Dat is niet moeilijk: je downloadt de (gratis) bijbehorende Rocki-app en maakt een verbinding met je wifi-netwerk thuis. Via de app maak je een connectie met de Rocki, waardoor je via de Rocki-app draadloos muziek kan luisteren door je hele huis.

Meerdere personen

Omdat je niet afhankelijk bent van Bluetooth maar wifi, heb je met de Rocki een veel groter bereik en kun je er door het hele huis mee luisteren. Ook kunnen er meerdere mensen tegelijk gebruik maken van het apparaatje, zodat je ook met meerdere mensen tegelijk kunt verbinden. Dat is handig bij bijvoorbeeld feestjes, waar iedereen een afspeellijst kan maken.

De Rocki is te koop via de website van Rocki voor zo'n 37 euro. Het apparaatje is in diverse vrolijke kleuren verkrijgbaar.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten