Mac App Store gaat live op 6 januari 2013-11-04T16:41:40

Assange op bortocht vrij in afwachting van rechtszaak

Zestienjarige DDoS-aanvaller vrijgelaten

Mac App Store gaat live op 6 januari

Mac App Store gaat live op 6 januari

Apple kondigt vandaag aan dat de Mac App Store op donderdag 6 januari in 90 landen zijn deuren opent.

Apple kondigt vandaag aan dat de Mac App Store op donderdag 6 januari in 90 landen zijn deuren opent. De Mac App Store is vergelijkbaar met de populaire iTunes App Store maar dan met apps voor de Mac.

De Mac App Store bevat zowel betaalde als gratis apps in categorieën variërend van onderwijs, games, design, lifestyle en productiviteit tot hulpprogramma's.

Net als op de iPhone, iPod touch en iPad kun je apps met één klik kopen, downloaden en installeren en direct gebruiken. De apps die je hebt gekocht, kunnen op al je Macs met OSX Snow Leopard worden gebruikt.... Ontbreekt iets??gratis worden gedownload via Software-update.

Steve Jobs zegt er zelf het volgende over: "De App Store heeft een ware revolutie ontketend op het gebied van apps voor mobiele apparatuur", aldus Steve Jobs, CEO van Apple. "Met de gebruiksvriendelijke Mac App Store hopen we hetzelfde effect te bereiken voor computerapps. We staan te popelen om op 6 januari van start te gaan."

Ontwikkelaars bepalen zelf de prijs van hun apps en krijgen 70 procent van de omzet. Voor gratis apps hoeven ze niets te betalen. Bovendien zijn ze geen bijdrage verschuldigd voor het hosten van hun apps, de marketing en het betalingsverkeer.


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord