Madagascar II populairste film op BitTorrent

© CIDimport

Madagascar II populairste film op BitTorrent

Geplaatst: 27 januari 2009 - 09:01

Aangepast: 27 augustus 2022 - 16:43

Redactie ID.nl

De site Torrentfreak.com houdt wekelijks bij welke film er het meest gedownload worden op BitTorrent. Afgelopen week was dat Madagascar: Escape 2 Africa, die vanuit het niets op de eerste plaats belandde. Opvallende nieuwkomer in de lijst is ook Australia, dat op twee binnenkomt.

De site Torrentfreak.com houdt wekelijks bij welke film er het meest gedownload worden op BitTorrent. Afgelopen week was dat Madagascar: Escape 2 Africa, die vanuit het niets op de eerste plaats belandde.

Opvallende nieuwkomer in de lijst is ook Australia, dat op twee binnenkomt. De download is namelijk in het DVD Screener formaat - en dat betekent dat een insider de film verspreidt moet hebben. DVD Screener is namelijk een rip van een dvd die voor journalisten, een jury of andere promotiedoeleinden bedoeld was en dus niet in de winkel heeft gelegen.

Volgens TorrentFreak zitten er tegenwoordig gemiddeld 6 dagen tussen het moment dat zo'n speciale dvd wordt uitgereikt en dat hij terug te vinden is op torrentsites.

Zack and Miri Make a Porno, Gran Torino en Swing Vote maken de Top 5 compleet.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten