Man slachtoffer van boze Facebook-menigte 2013-11-04T16:41:53

TRON guy geweigerd in bioscoop

Kerst 2.0 volgens filmpje op YouTube

Man slachtoffer van boze Facebook-menigte

Man slachtoffer van boze Facebook-menigte

De 23-jarige Triz Jeffries wordt op Facebook ten onrechte beschuldigd van moord en aanrandingen. Hij zou de ‘Kensington Strangler’ zijn en serieverkrachter.

De 23-jarige Triz Jeffries wordt op Facebook ten onrechte beschuldigd van moord en aanrandingen. Hij zou de ‘Kensington Strangler’ zijn en serieverkrachter. Dit leidde er toe dat een boze menigte zich rond zijn huis verzamelde.

Door de berichten op Facebook begon een groep mensen sms-jes te sturen en flyers uit te delen waarin te lezen viel dat Jeffries van tenminste drie moorden en een reeks aanrandingen wordt verdacht.

Jeffries nam contact op met de politie nadat een boze menigte zich rond zijn huis had verzameld. Hij deed een DNA-test om zijn naam te zuiveren en vertelde de politie dat hij het idee had dat iemand hem te pakken wilde nemen.

De politie doet onderzoek naar de valse beschuldigingen en bevestigde tijdens een persconferentie nogmaals zijn onschuld. De politie geeft aan dat mensen op de officiële berichten moeten letten en niet op berichten op Facebook moet afgaan.

[Via Gizmodo]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord