Marathon Rotterdam vliegen in plaats van lopen?

© CIDimport

Marathon Rotterdam vliegen in plaats van lopen?

Geplaatst: 13 april 2007 - 07:04

Aangepast: 20 september 2022 - 07:38

Redactie ID.nl

Vandaag vindt voor de 27e keer het grootste sportevenement van Nederland plaats, de Fortis Marathon Rotterdam. Ruim 19.000 deelnemers zullen door honderdduizenden toeschouwers worden aangemoedigd.

Marathon Rotterdam vliegen in plaats van lopen?

Vandaag vindt voor de 27e keer het grootste sportevenement van Nederland plaats, de Fortis Marathon Rotterdam. Ruim 19.000 deelnemers zullen door honderdduizenden toeschouwers worden aangemoedigd. Gemeentewerken Rotterdam heeft dit jaar het marathonparcours driedimensionaal nagebouwd in Google Earth, zodat u vanuit de lucht een prima overzicht hebt.

Met de Fortis Marathon Rotterdam in Google Earth kunt u virtueel over de stad en het marathonparcours vliegen. Markante Rotterdamse gebouwen zoals het stadhuis zijn in drie dimensies nagebouwd. De Fortis Marathon Rotterdam biedt ook de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de parkeergelegenheden tijdens de marathon, het openbaar vervoer van vandaag en de verwachte doorkomsttijden. Ook de kilometerpunten, verzorgingsposten en sponsposten staan er duidelijk in.

Op de site van Gemeentewerken Rotterdam staan de downloads en bijbehorende handleiding. Voor een totaalindruk kunt u het beste het parcours 'afspelen'. Met deze functie vliegt u over het terrein. Vergeet hierbij niet om de 3D-layers aan te zetten.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten