Mark Zuckerberg TIME magazine's Man of the Year 2010 2013-11-04T16:41:36

Patch voor Call of Duty: Black Ops voor PS3 helpt niet

Nederlanders emailen het meeste in Europa

Mark Zuckerberg TIME magazine's Man of the Year 2010

Mark Zuckerberg TIME magazine's Man of the Year 2010

Mark Zuckerberg, oprichter van Facebook, is door TIME magazine gekozen tot Man of the Year 2010 en zal uiteraard prijken op de cover van TIME magazine.

Mark Zuckerberg, oprichter van Facebook, is door TIME magazine gekozen tot Man of the Year 2010 en zal uiteraard prijken op de cover van TIME magazine.

Mark Zuckerberg is met zijn 26 jaar de een na jongste beroemdheid die de verkiezing van man van het jaar wint. De jongste, en tevens eerste, man was Charles Lindbergh die op 25-jarige leeftijd in 1927 door zijn non-stop vlucht over de Atlantische Oceaan de titel ontving. Zuckerberg was afgelopen jaar de man met de meeste invloed door het enorme succes van Facebook.

Facebook heeft momenteel 600 miljoen leden en de website zou een waarde vertegenwoordigen van 33,7 miljard dollar. Mark Zuckerberg zou zelf goed zijn voor een geschat vermogen van 6,9 miljard dollar.

TIME magazine verkoos Zuckerberg omdat hij meer dan een half miljard mensen in connectie met elkaar bracht en de sociale onderlinge relaties zichtbaar maakte. Ook het nieuwe systeem voor het delen van informatie en de impact die het op onze levens heeft, droegen bij aan de keuze.


[Via The Next Web]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord