Markermeer gedempt volgens Google Maps

© CIDimport

Markermeer gedempt volgens Google Maps

Geplaatst: 22 december 2010 - 07:34

Aangepast: 27 augustus 2022 - 10:16

Redactie ID.nl

Op de openstreetmap blog werd melding gemaakt van het feit dat de Markermeer is drooggelegd, althans volgens Google Maps.

Op de openstreetmap blog werd melding gemaakt van het feit dat de Markermeer is drooggelegd, althans volgens Google Maps. Ook was er een tweede vestiging van Tilburg te vinden op het nieuwe drooggelegde land.

Google voert regelmatig verbeteringen door en soms gaat daar wel eens iets mis. Ook sloten werden raar weergegeven en verdwenen enkele straten. Eerder deze maand ontdekten lezers van Dnews.de dat een deel van het Duitse Herzogenrath volgens Google Maps bij het Limburgse Kerkrade zou horen.
Niet alleen Google Maps heeft last van dergelijke foutjes, zo plaatste Bing van Microsoft Station Heerlen binnen de stadsgrenzen van Maastricht geplaatst.

Update

Google laat in een reactie het volgende weten:

''Dit issue is bij Google bekend en we werken eraan om dit te herstellen. Het kan enige tijd duren voor de verbeteringen zichtbaar zijn in Google Maps. Wanneer gebruikers een fout ontdekken in Google Maps kunnen zij dit direct bij Google  melden. Dit is sinds kort mogelijk door in Google Maps rechtsonder in de hoek op de link 'een probleem melden' te klikken''.

[Via blog.openstreet & Tweakers.net]

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten