Markermeer gedempt volgens Google Maps 2013-11-04T16:41:49

Nu ook foto's en reacties op Foursquare

Windows Phone 7 meer dan 1,5 miljoen keer verkocht

Markermeer gedempt volgens Google Maps

Markermeer gedempt volgens Google Maps

Op de openstreetmap blog werd melding gemaakt van het feit dat de Markermeer is drooggelegd, althans volgens Google Maps.

Op de openstreetmap blog werd melding gemaakt van het feit dat de Markermeer is drooggelegd, althans volgens Google Maps. Ook was er een tweede vestiging van Tilburg te vinden op het nieuwe drooggelegde land.

Google voert regelmatig verbeteringen door en soms gaat daar wel eens iets mis. Ook sloten werden raar weergegeven en verdwenen enkele straten. Eerder deze maand ontdekten lezers van Dnews.de dat een deel van het Duitse Herzogenrath volgens Google Maps bij het Limburgse Kerkrade zou horen.
Niet alleen Google Maps heeft last van dergelijke foutjes, zo plaatste Bing van Microsoft Station Heerlen binnen de stadsgrenzen van Maastricht geplaatst.

Update

Google laat in een reactie het volgende weten:

''Dit issue is bij Google bekend en we werken eraan om dit te herstellen. Het kan enige tijd duren voor de verbeteringen zichtbaar zijn in Google Maps. Wanneer gebruikers een fout ontdekken in Google Maps kunnen zij dit direct bij Google  melden. Dit is sinds kort mogelijk door in Google Maps rechtsonder in de hoek op de link 'een probleem melden' te klikken''.

[Via blog.openstreet & Tweakers.net]


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord