Met Swype snelle tekstinvoer op touchscherm 2013-11-04T17:06:09

Bing zoek-app voor de iPhone

Eerste sneeuw in aantocht op Buienradar

Met Swype snelle tekstinvoer op touchscherm

Met Swype snelle tekstinvoer op touchscherm

Zowel Nokia als Samsung investeren fors in het Amerikaanse bedrijf Swype, dat bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe manier om op een touchscherm tekst in te tikken. Nokia en Samsung nemen zo een belang in het bedrijf en helpen om de nieuwe manier van tekstinvoer op de markt te brengen.

Zowel Nokia als Samsung investeren fors in het Amerikaanse bedrijf Swype, dat bezig is met de ontwikkeling van een nieuwe manier om op een touchscherm tekst in te tikken.

Nokia en Samsung nemen zo een belang in het bedrijf en helpen om de nieuwe manier van tekstinvoer op de markt te brengen. Je kun de Swype technologie zien als een opvolger van de bekende T9 technologie om intelligent tekst in te voeren. Met Swype is het mogelijk om 40 woorden per minuut in te voeren op een touchscherm-apparaat, door intelligent te raden naar de worden die worden getypt. De Swype technologie zou een volledig toetsenbord definitief overbodig maken.

Op dit moment is er één telefoon in de VS (Verizon Omnia II) met de Swype technologie. Volgend jaar zou het ook beschikbaar moeten komen in Windows Mobile telefoons en Android smartphones en wellicht ook in Nokia toestellen.

Via: Unwired


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord