Microsoft Band krijgt nieuwe fitnessfuncties

© CIDimport

Microsoft Band krijgt nieuwe fitnessfuncties

Geplaatst: 11 december 2015 - 14:19

Aangepast: 26 augustus 2022 - 21:04

Redactie ID.nl

Microsoft brengt twee nieuwe functies naar zijn fitnesstracker, de Microsoft Band. Je kunt er straks ook je muziek mee bedienen, en een notificatie krijgen zodra je te lang stil hebt gezeten.

Wanneer je muziek afspeelt op je smartphone, zie je de controls op de tracker om je pols. Daar kun je een nummer starten, of een nummer vooruit/achteruit gaan. Dat werkt bijvoorbeeld met Spotify, maar ook met muziek die je lokaal op je toestel hebt opgeslagen.

Merkt de Microsoft Band dat je te lang niet hebt bewogen, dan komt er een melding in beeld. Zelf kun je ook instellen hoe vaak per dag je dit soort berichten wilt krijgen. Want juist als je veel achter de computer zit, vliegen de uurtjes voorbij en vergeet je gemakkelijk even de benen te strekken. De Band kan je er aan herinneren dat toch te doen.

Buitenland

Microsoft heeft onlangs een nieuwe versie van de Band uitgebracht, die ook ondersteuning heeft voor Cortana. Je moet de fitnessband echter wel uit het buitenland bestellen, want hij is nog altijd niet uit in Nederland.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten