Microsoft komt met Private Folder 1.0 2013-10-10T14:32:57

Inpakken en wegwezen, met dank aan internet

Snelheids-controle Gooi en Vechtstreek gaat digitaal

Microsoft komt met Private Folder 1.0

Microsoft komt met Private Folder 1.0

Microsoft heeft een applicatie beschikbaar gemaakt waarmee u bestanden in de nieuwe folder "My Private Folder" kunt versleutelen. De applicatie heet Private Folder 1.0 en Microsoft hoopt dat u de applicatie gaat gebruiken om gemakkelijker privé-bestanden te delen met vrienden, collega's en andere mensen die uw computer gebruiken.

Microsoft heeft een applicatie beschikbaar gemaakt waarmee u bestanden in de nieuwe folder "My Private Folder" kunt versleutelen. De applicatie heet Private Folder 1.0 en Microsoft hoopt dat u de applicatie gaat gebruiken om gemakkelijker privé-bestanden te delen met vrienden, collega's en andere mensen die uw computer gebruiken. De folder is beschermd met een enkel wachtwoord en bij de applicatie zit een tooltje waarmee u kunt zien hoe veilig het door u gekozen wachtwoord is. Het wachtwoord moet uit minimaal 6 tekens bestaan en mag maximaal 16 tekens zijn.

Wanneer u een wachtwoord heeft gekozen en "My Private Folder" opent dan hebt u vijf minuten om de data in de folder te gebruiken. Na vijf minuten gaat de folder automatisch weer op slot. U kunt de folder handmatig openen via een icoontje op uw desktop of in de taakbalk. U kunt ook de tijd aanpassen hoe lang de folder open blijft, met een minimum van drie minuten en een maxium van een uur. En indien u zeker bent dat uw systeem optimaal beveiligd is dan kunt u ook de tijdsperiode dat de folder open is onbeperkt maken.

U kunt Private Folder 1.0 downloaden op de website van Microsoft. U dient wel een legale versie van Windows XP SP2 of Windows XP Media Center Edition te hebben om de applicatie te kunnen downloaden.

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord