Microsoft lost problemen Windows 10-update op 2018-10-10T13:27:53

Snapcrap-app houdt de straten schoon

MSI P65 Creator

Microsoft lost problemen Windows 10-update op

Microsoft lost problemen Windows 10-update op

Microsoft heeft het probleem rond de Oktober-update van Windows 10 opgelost. Bij een eerdere update werden in sommige gevallen persoonlijke bestanden van gebruikers verwijderd. Binnen enkele weken verschijnt een nieuwe versie van de Oktober-update.

Bij de eerste versie van de Oktober-update kon het voorkomen dat persoonlijke bestanden van gebruikers werden verwijderd. Dat kwam voor bij gebruikers die hebben opgegeven dat de standaardmap met documenten op een andere locatie staan dan de in Windows 10 gebruikelijke plek, namelijk de map C:\<gebruikersnaam>\Documenten. Als een gebruiker via de eigenschappen van die map heeft aangegeven dat de bestanden op een andere locatie moeten staan, bijvoorbeeld op de D:-schijf, dan kan het voorkomen dat de bestanden die nog wel in de orginele map stonden, worden verwijderd. 

Oplossing

Microsoft heeft de bug nu opgelost. De nieuwe update is echter nog niet beschikbaar voor het algemene publiek, maar wordt eerst uitgerold naar testers in het Windows 10 Insider-programma. Pas als die uitrol succesvol is, zal Microsoft de update binnen enkele weken beschikbaar maken voor alle Windows 10-gebruikers. 


Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over eventuele spelfouten, andere opmerkingen en vragen betreffende de website kunt u mailen naar de webmaster.Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord